Om Vestlandsdrakten A/S

Vi er en bedrift med 13 ansatte og har både butikk og produksjonslokaler her. Vårt hovedprodukt er Vestlandsdrakten med tilbehør, for dame, herre og barn. Vestlandsdrakten er en festdrakt med liv i silkebrokade, som finnes i 8 forskjellige farger, svart ullstakk med fløyelsbånd og silkebånd i nederkant, og bomullsskjorte med broderi på halslinning og mansjetter.

Den første drakten ble laget våren 1994 som festdrakt til eget bruk, men begeistringen blant venner og bekjente var overveldende. Folk ønsket å bestille, så vi sydde en drakt – og enda en… og etter hvert utviklet det hele seg til et lite eventyr.

Elise Thiis-Evensen, Huldresølv, tilbød seg å designe sølv til drakten. Disse vakre søljene som leveres i oksidert og forgylt utgave er det kun Vestlandsdrakten A/S som selger.
Vi syr drakter etter mål, og leverer også materialpakke.

I butikken vår vil du, foruten tilbehør til drakten slik som jakke, cape, sko etc., også finne strikkevarer, klær fra spennende merker som Denim Hunter og one two luxzuz. Nydelige jakker i hanskeskinn og flotte sko fra SOON.

omoss